dinsdag 24 juni 2014

De zomer is begonnen...

Al vanaf het voorjaar is het prachtig weer geweest en het blijft steeds mooi weer. In de polder groeien de gewassen hard en staan er vroeger als andere jaren mooi bij.
De langste dag hebben we net achter de rug, terwijl voor je gevoel de zomer nu goed begonnen is. De vakantieperiode is in aantocht.
In mei is er veel gebeurd. De komst van ons 1e kleinkind, die lekker op zich liet wachten. Begin juni is onze kleinzoon geboren. Na het 1e deel van de Mysteriequilt van het Quiltnieuws ben ik dus in de weer geweest met het maken van een boxkleed. Met dochterlief de stofjes op de Handwerkbeurs in Zwolle jl. uitgezocht en aan de slag gegaan.

Toch hadden we heel wat stofjes gekocht, want het is altijd zo moeilijk om te kiezen :) . Ook nog een dekentje voor in de kinderwagen gemaakt.

Verder ben ik nog bezig met een speelzak voor aan de box, die is bijna klaar.
 
Maar eind mei viel ook het Quiltnieuws van juni op de mat en o, dat is altijd weer een feest. Door de gezellige drukte rondom de kleinzoon moet de Mysteriequilt deel 2 maar even wachten. Daarover volgende keer meer. Verder nog even een klein quiltje gemaakt voor Birmingham. Dit evenement vindt in augustus a.s. plaats.
Het Quiltersgilde organiseerde een prachtige expositie van quilts in de Tuinen van Appeltern, tijdens het Hemelvaartweekend. Een mooie locatie. Dit evenement trok veel bezoekers, niet alleen voor de quilts want de tuinen waren ook prachtig.
 
Mijn andere passie is zingen en het koor CRK Voices, waar ik al 12 1/2 jaar lid van ben, vierde het 12 1/2 jarige jubileum op 14 juni jl. in de prachtige Bovenkerk te Kampen. Met een mooi middagconcert en een gezellige feestavond kunnen we terugkijken op een geweldig jubileum. Komend najaar gaan we met het koor nog een paar dagen op reis naar Gent en Brugge.
 
Vanuit de polder een zonnige groet,
Jannie
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten