dinsdag 30 oktober 2012

Quiltende vriendinnen

 
Vorige week heb ik veel beleefd. Allereerst lukt het mij niet om elke week iets te schrijven op mijn blog. Door een goed gevulde agenda, was er nauwelijks tijd om even rustig een stukje te schrijven. Maandag een week geleden heb ik een quiltavond gehad met 2 vriendinnen Ellen en Jennifer. Wij hebben bij het zelfde bedrijf gewerkt in Dronten en nadat een ieder daar weggegaan is hebben wij contact gehouden door elke 3 maanden een avond bij elkaar te komen. Een film kijken, theater bezoek of gewoon even lekker snacken. We hebben altijd tijd te kort, want er is zoveel te bespreken. Afgelopen zomer werden de dames wel heel nieuwsgierig naar het quilten. Doordat er in het Quiltnieuws een beginnerscursus stond heb ik Ellen en Jennifer de beginselen van het quilten bij gebracht. Het gevolg dat Ellen haar project al af is. Een vriendin van Ellen heeft een baby gekregen en daar was de quilt voor bestemd. Dus Ellen heeft een babyquilt gemaakt.
Jennifer maakt de quilt helemaal met de hand. Een volgende keer
laat ik haar project zien. Zelf ben ik ook begonnen, maar de top is nog niet helemaal klaar. Het leuke is om te zien hoe verschillend de quilts zijn geworden. We zijn nu aan het brainstormen voor een volgend project. Want beide dames zijn besmet met het quiltvirus.
En Jennifer is lid geworden van het Quiltersgilde.

Een quilters groet,
Jannie


2 opmerkingen:

  1. Wat heerlijk dat ze dit ook leuk vinden, nu komen jullie helemaal tijd te kort! En ze hebben talent, wat een lief dekentje!

    BeantwoordenVerwijderen