donderdag 22 november 2012

Herfstblaadjes

De herfst is aangebroken. De blaadjes vallen van de bomen, Het wordt kouder en 's avonds is het snel donker. De akkers zijn geploegd en in de polder kan de "winterslaap" beginnen. Het is al weer even geleden dat ik iets heb geschreven, maar ja ik was ook geveld door de griep en dan hoopt het kantoorwerk zich op en als je weer bent hersteld, wil je toch alles graag weer wegwerken.
De afgelopen tijd heb ik weer veel leuke dingen meegemaakt. Elke maandag werk ik aan de website van het Quiltersgilde als webmaster Quiltersgilde doe ik dat samen met het bestuur. Van het bestuur krijg ik genoeg input om zeker de homepage van nieuwtjes te voorzien. Erg leuk om zo met elkaar te proberen de website up to date te houden. Op Facebook en Twitter is dat dan ook direct te zien. Leuk om al die likes te lezen. Vervelen doe ik me niet, want als de website weer is bijgewerkt dan ligt er nog secretariaatswerk van het Quiltersgilde te wachten. Ook dat blijft een mooie uitdaging om te zorgen dat alles goed loopt.

Vorige week ben ik met mijn quiltbee naar de regiodag Flevoland in Swifterbant geweest. Met bijna 100 quilters hebben wij weer een gezellige dag gehad. Een leuk werkje gemaakt en genoten van de show en tell, waar quilters vertellen over de tot standkoming van hun quilt.

Afgelopen woensdag ben ik met quiltvriendin Harma naar een workshop bij De Stofmeid in Borger  geweest. Wij hebben gewerkt aan een applicatie met herfstblaadjes onder leiding van Wiea van der Zwan. Met 7 dames zijn we druk bezig geweest. De workshopruimte is sfeervol en er heerst een rustige en gezellige sfeer terwijl een echte houtkachel ons verwarmde. Alles gaat op een heel ontspannen manier. Ja je komt echt tot rust en dat terwijl je lekker bezig bent met je werkje.
 Hartelijke quiltgroet van Jannie
 

1 opmerking:

  1. Leuk die blaadjes!! Precies het goede project voor de tijd van het jaar.
    Groetjes, Rose-Anne

    BeantwoordenVerwijderen